Inschrijven

Meestal worden patiënten verwezen door hun eigen tandarts voor een consult of behandeling. Het is ook mogelijk om zonder verwijzing een afspraak te maken.

U kunt zich hieronder inschrijven. Gelieve uw BSN nummer en het polisnummer van uw verzekering paraat te hebben. Voor vergoeding is een aanvullende verzekering voor orthodontie nodig, houd hierbij ook rekening met een eventuele wachttijd als u deze afsluit. Kijk onder het kopje ‘kosten’ op deze website voor meer informatie.

Na inschrijving en het verwerken van uw gegevens bellen wij u zo spoedig mogelijk voor het plannen van een eerste consult.

Wij hebben geen wachtlijst; wel hebben kinderen (i.v.m. de nog aanwezige groei) voorrang t.o.v. volwassenen (moment van starten is om deze reden voor kinderen cruciaal). Het kan voor volwassenen daardoor soms iets langer duren tot we u een plekje voor een eerste consult kunnen aanbieden.

Direct online inschrijven

U krijgt na het maken van een eerste afspraak een welkomstbrief en bevestiging per e-mail toegestuurd, samen met een link voor het online invullen van een medische vragenlijst. U wordt vriendelijk verzocht deze vragenlijst in te vullen. Mocht dit niet lukken dan kunnen wij deze in de praktijk voor u uitprinten.